Ana içeriğe atla

TERCÜME

Simultane Çeviri Hizmeti
Yeminli Simultane Çeviri Hizmeti
Daha çok uluslararası düzeyde yapılan konferans, sempozyum gibi alanlarda kullanılan eş zamanlı çeviri hizmetine simültane çeviri denir.
Yeminli Simultane Tercüman Nedir?
Eş zamanlı yani simultane Yeminli çeviri yapan tercüman konferans veya sempozyumda bulunan konuşmacıları anlık olarak dinler. Yapılan anlık Yeminli tercüme dinleme kabin içerisinde Yeminli tercüman tarafından kulaklık, mikrofon gibi teknik ekipmanlar ile yapılmaktadır. Simultanetercümanların tercüme edeceği Yeminli dilini konuşurken diksiyonu düzgün ve ana dili gibi konuşması gerekmektedir.
Yeminli Simultane Çeviri Hangi Alanlarda Kullanılır?
Simultane Yeminli çeviri en fazla uluslararası konferans ve sempozyumlarda kullanılmaktadır. Diğer kullanım alanları ise;
• Uluslararası hedef bir kitlenin olduğu konferanslar
• Toplum Çevirmenliği Konuları
• Medya(Televizyon programları, canlı yayın sunumları)
• Diplomatik toplantı veya görüşmeler
Kaliteli Ekipman ve Deneyimli Yeminli Tercümanlar
Simültane Yeminli çeviri yaptırmak isteyenler için kaliteli ekipmanlarımız, Yeminli tercüme yapan personellerimiz ile hizmet vermekteyiz. Yeminli Tercüme yapılırken kullanılan ekipmanların kaliteli olması daha başarılı bir tercüme yapmak için önemli kıstaslar arasında yer almaktadır. Yeminli Tercümanın başarısı kadar kullandığı aletlerin de kaliteli olması gerekmektedir.
Yeminli Simultane Çeviride Profesyonel Hizmet
Simultane Yeminli çeviri hizmetlerini ihtiyacınız var ise bu hizmeti uzmanından almanız gerekir. Simultane Yeminli çeviriler genellikle önemli toplantı, konferans ve sempozyumlarda ihtiyaç duyulan bir hizmettir. Bu nedenler profesyonel hizmet almanız gerektirir. Lcn Tercüme Bürosu olarak 10 yıldan fazla süredir simultane tercümanlık alanında tecrübeli ekibimiz ile Yeminli dilinde hizmet vermekteyiz.
Sözlü Yeminli çeviri(Simültane) hizmeti almadan önce büromuzda almak istediğiniz simültane Yeminli çeviri hakkında katılımcı sayısı, hedef dil, toplantının konusu gibi detay bilgileri görüşüp size uygun en kaliteli hizmeti planlamaktayız. İhtiyaç halinde toplantınıza katılacak katılımcı sayısına uygun gerekli teknik ekipman ve sistem kurma hizmeti de vermekteyiz.
Yeminli Simultane Çeviri Fiyatları
Hizmet ile ilgili doğru fiyat bilgisinin verilmesi için bize 08505328747 nolu telefondan veya info@lcntercume.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Ardıl Çeviri Hizmeti
Yeminli Ardıl Çeviri Hizmeti
Yeminli Ardıl çeviri konuşmacının sözlerini dinleyip, hedef dile çevirip diğer katılımcılara aktarma işlemine denir. Genellikle konuşmacı 3-4 cümle sonra konuşmasını durdurup çevrilmesi için bekler. Ardıl çeviri esnasında Yeminli tercümanlar, katılımcılarla beraber toplantı masasında oturur ve herhangi bir teknik donanım kullanmaz. Yeminli Çevirmen, konuşmacının sözlerini dinleyip ardından hedef dile çevirmesi ve karşı tarafa aktarması şeklinde gerçekleşir. Yeminli Çevirmen, konuşmacının söylediklerini doğru tercüme tekniklerini bildiği sürece ne kadar uzun olursa olsun profesyonel bir şekilde çevirebilir.
Yeminli Ardıl Çeviri Hangi Alanlarda Kullanılmaktadır?
Yeminli Ardıl çeviri nerelerde kullanılır? sorunuza yanıt olarak Genellikle toplantılarda kullanılmaktadır. Yeminli Ardıl çevirinin kullanıldığı toplantılar kısa süreli, teknik, gizli veya resmi olması gereken durumlardadır. Yeminli Ardıl çeviri yapacak kişinin hedef dili çok iyi bilmesi ve hakim olması oldukça önemli bir konudur. Çünkü Yeminli çeviri için fazla zaman yoktur ve hızlı bir şekilde hatasız çevrilmesi gerekmektedir.
Yeminli Ardıl çeviri tercümanlarının hedef dili bilmesi kadar dinleme, telaffuz etme kabiliyetlerinin de yüksek olması gerekir. Tercümanların özellikle dinleme kapasitelerinin yüksek olması sorunsuz tercüme yapabilmelerini sağlamaktadır. Aksi takdirde hizmet yanlış verilir ve toplantı konusu yanlış yerlere gidebilir. Son olarak Yeminli ardıl tercümanının toplantı konusu hakkında da bilgili olması daha doğru tercüme için önemli bir konudur.
Yeminli Ardıl Çeviri Hizmetleri
İhtiyacınız olan İnglizce ardıl çeviri hizmeti için Lcn Tercüme Bürosu olarak her dilde çeviri yapan uzman kadromuz ile 10 yıldan fazla süredir çalışmaktayız. Almak istediğiniz Yeminli ardıl çevirmenlik hakkında tarafımıza gerekli bilgileri ilettiğiniz sürece kaliteli ekipmanlar ve alanında uzman personellerimiz ile hizmet vermekteyiz.
Yeminli Ardıl Çeviri Fiyatları
Profesyonel tercümanlarımız ile Şişli’nin her yerine Yeminli ardıl çeviri hizmeti vermekteyiz
Nikah Tercümanlığı Hizmeti
Yeminli Nikah Tercümanlığı Hizmeti
Lcn Tercüme 10 yıllık tercüme tecrübesinin getirdiği kalite, güven ve hız özelliklerini ön plana çıkararak Yeminli Nikah Tercümanlığı yapmaktadır. Uzman tercüme kadromuz üstün dil bilgisi ve çeviri kabiliyetine sahiptir. Bunun yanında Lcn Tercüme, kurumsal müşterilerine, öğrenci ve öğretim görevlisi müşterilerine özel fiyatlandırma uygulamaktadır.
Yeminli Nikah Tercümanlığı Nasıl Yapılır?
Şişli’de ikametgah eden ve Şişli’de nikah işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kişinin nikah yapacağı kişi Türkçe diline hakim değilse yanında Yeminli yeminli tercümanla giderek nikah işlemini gerçekleştirebilir. Yabancı uyruklu kişinin bulunduğu ülkenin dilinden hariç başka dil biliyorsa o dilde de işlemler yapılabilir.
Yani yabancı uyruklu kişi Çin vatandaşıysa onun haricinde Yeminli dilini biliyorsa Yeminli dilinde de nikah işlemleri yapılabilir. Çünkü bazı dillerde Yeminli tercüman pahalı olabilir ve ya belirtmiş olduğunuz tarih için işleminiz olmayabilir.
Yeminli Tercüman nikah sırasında nikah memurunun sorduğu soruları yabancı uyruklu kişinin hakim olduğu dilde aktarımını sağlayıp aynı şekilde yabancı uyruklu kişinin verdiği cevapları doğru ve eksiksiz bir şekilde nikah memuruna aktararak nikah işlemi gerçekleştirmiş olacaktır.
Yeminli Nikah Öncesi Hazırlanacak Evrakların Tercümesi
Nikah işlemlerinden önce yabancı uyruklu kişinin pasaportu ve bekarlık belgesinin noter onaylı yeminli Yeminli tercüman tarafından onaylanması gerekiyor. Bekarlık evrakı Şişli’ye ulaşmadan önce asıl ülkesinden Apostil Şerhi onayı alması gerekmektedir. aksi halde belgenizin tercümesi yapılsa dahi noter onaylayamayacaktır. Nikah dairesi noter onayı olmadığı için evrakınızı yetersiz görecektir.
Belgeniz Şişli’ye ulaşmadan önce kendi ülkenizden Apostil Şerhi yaptırılmadan getirildiyse Şişli’de ilgili ülke konsolosluğundan belgeniz alınarak İstanbul Valiliği Hukuk işleri Müdürlüğünden ya da ’da T.C. Dış işleri Bakanlığı tarafından onaylanması gerekiyor.
Bekarlık belgesi ile ilgili Yeminli tercüme yapılırken pasaportta belirtilen ad ve soyad aynı şekilde yazılmış olmalıdır. Belge ve pasaport arasında ad-soyad tutarsızlığı bulunması halinde nikah dairesi tarafından işleminiz geçersiz görülere iptal edilecektir. Yeminli Nikah tercümesi oldukça dikkat edilmesi gereken, ihtiyaç duyulan belgeler konusunda da bir uzmana başvurulması gereken önemli bir işlemdir.
Nikahta Tercümanlık Yapacak Tercüman
Nikah için yeminli tercüman ihtiyaçlarınız için yardımcı olabiliriz. Sizde bu özel hizmetlerden faydalanmak için bize ulaşın.
Toplantı Tercümanlığı Hizmeti
Yeminli Toplantı Tercümanlığı Hizmeti
Lcn Tercüme Ofisi 10 yıllık deneyimi ve alanında uzman çevirmen kadrosu ile, kurumsal müşterilerine özel fiyatlarla toplantı tercümanlığı hizmeti vermektedir.
Tercüme büromuz kurumsal müşterilerine uygun ücretlendirme, hızlı kargo, acil çevirisüresiz tercüme arşivleme gibi hizmetler sunmaktadır. Yenilikçi fikirleri, kaliteli, güvenilir ve hızlı hizmet anlayışı ile sektörün öncü tercüme firmalarından biri olan Lcn Tercüme küresel ve ulusal bir çok iş ortağına da sahiptir.
Yeminli Toplantı Tercümanlığı Nedir?
İletişimin hızlanması ile uluslararası iş anlaşmaları ve buna bağlı olarak iş toplantıları, konferanslar, kokteyller, geziler, resmi açılışlar vb. etkinlikler de artmıştır. Sadece İstanbul’da her yıl binlerce event yapılmakta, yeni iş bağlantıları kurulmakta ve yine buna bağlı olarak yeni iş anlaşmaları yapılmaktadır.
Toplantıların farklı dillerde konuşan temsilciler tarafından yapılması anlaşılmayı zorlaştırmaktadır. Bir çok iş ortaklığı yanlış anlaşmalar yüzünden hüsranla sonuçlanmıştır. Yanlış anlaşılmalar firmalar açısından hem zaman hem para kaybı demektir. İş hayatındaki insanların ise buna tahammülü yoktur. Bu şekilde hayal kırıklığı yaşamak yerine firmalar artık iş toplantılarında Yeminli yeminli tercüman bulundurarak muhtemel yanlış anlaşılmaların önüne geçmektedir. toplantılar, Şantiyeler, Geziler, Resmi açılışlar, Kokteyl, İş yemekleri, Basın toplantıları v.b. alanlarda yapılan Yeminli sözlü tercüme hizmetidir.
Resmi Belge Çeviri Hizmeti
Yeminli Resmi Belge Çeviri Hizmeti
Lcn Tercüme güvenilir ve hızlı hizmet anlayışını ilke edinmiş ve 10 yıllık tecrübe ile resmi belge İnglizce çeviri hizmeti vermektedir. Alanında uzman tercüman kadromuz 50’den fazla resmi dilde çeviri yapabilmektedir. %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışan firmamız ayrıca kurumsal üyelerine özel teklifler sunmaktadır.
Eğitimin önemini bilen ve öğrenci ve öğretim görevlilerimizi dikkate alan Lcn Tercüme, özel fiyatlar ve özel hizmetler ile eğitim ve öğretim üyelerini de unutmadan hizmet vermektedir.
Lcn Tercümenoter tasdikli ve Yeminli yeminli çeviriler yaparak resmi belge tercüme hizmetinizi en kolay şekilde tamamlamanıza gayret göstermektedir. Bu bağlam hızlı kargo ve süresiz arşiv hizmetleri de tüm müşterilerimize ayrıcalık olarak sağlanmaktadır.
Yeminli Resmi Belge Çevirisi Nedir
Resmi belge Yeminli çevirisi, yabancı bir ülkenin kurumlarından yine yabancı bir dilde yazılmış evraktır. Özel sektörden devlet kurumlarına her yerde ihtiyaç duyulan ve günlük işlerin belirli bir düzen içerisinde yapılmasını sağlayan yazılı bir unsurdur.
Resmi belge Yeminli tercümesi yapabilmek için belgenin yazıldığı dili kullanan ülke hakkında da bilgili olmak gerekmektedir. Aksi halde belge tercümesi sebebiyle bir çok problem yaşanabilmektedir. Özellikle dillerden biri hakkında fikir sahibi olmayan müşteri, belgenin doğruluğu konusunda sıkıntılar yaşayabilmekte ve belgeyi vermek istediği kurum tarafından geri çevrilebilmektedir.
Lcn Tercüme bu gibi durumların önüne geçmek amacıyla yaptığı tercümeleri sigortalayarak müşterilerini korumaktadır.
Noter Tasdiki Gereken Belgelerin Bazıları
Noter Tasdiki Gereken Belgelerin Bazıları
1) Sabıka kaydı
2) Pasaport
3) Sözleşmeler
4) İkamet senedi
5) Sertifikalar
6) Banka dökümanları ve hesap defterleri
7) Mahkeme kararları
Pasaport Tercüme Hizmeti
Almanca Pasaport Tercüme Hizmeti
Yıllardan beri tercüme konusunda güvenebileceğiniz en doğru adreste olduğunuzu sizlere garanti edebiliriz. Yardımcı olduğumuz kategorilerimizden biri Pasaport Tercümesi olmaktadır. Bundan böyle sizlerde bu alanda destek verecek olan tek gerçek site olmaya devam edeceğimizi de belirtelim.
Yeminli Çeviri hususunda her zaman eksiksiz ve hatasız bir şekilde hizmet almak için biçilmiş bir kaftan olduğumuzu da yineleyelim. Eğer İstanbul’daysanız tercümanlık büromuza bizzat gelerek de işlerinizi kısa süre içerisinde görebilirsiniz. Biz, tercümanlık sektöründe uzun senelerden beri rakiplerinin bir adım önünde yer almayı başarmış ve her biri kendi dil alanında uzman çevirmenlerle sizlere destek olduğumuzu da asla unutmayınız.
Noter Yeminli Yeminli Tercüme, kelime anlamı olarak Yeminli tercüme işinde uzman kişi tarafından belgelerdir. Yapılacak her tercüme yeminli tercüme gerektirmemektedir. Normal belgeler sadece tercümanlar tarafından çevrilebilir. doğum belgesievlik belgesilise diplomasıüniversite diplomaları gibi hukuksal belgeler kesinlikle Yeminli yeminli tercüme gerektirmektedir.
Yeminli Pasaport çevirisi alanında da bu isteklerinizi yerine getirebileceğinizi hatırlatalım. Şişli’ nin en büyük ve hızlı servis ağı olan tercüme bürosu olarak bütün şehirlerde ki binlerce kişiye yardımcı olacağımızı da biliniz.
Her daim sorunsuz ve memnun kalacağınız, bunun haricinde en az parayı ödeyeceğiniz çevirileriniz için vazgeçemeyeceğiniz bir tercüme bürosunda yer aldığınızı da aklınızdan çıkarmayınız. Çeviri bürosu çalışmalarında farklı bakış açısını her alanda sizlere sunan adresimize bir an önce giriş yaparak gerekli bilgileri alabileceğinizi bir kez daha hatırlatmak istiyoruz.
Yeminli Ehliyet Çevirisi – Sürücü Belgesi Tercümesi
Şişli’de araba kullanma ihtiyacı bulunan yabancı vatandaşlar ya da Şişli dışında araba kullanması gereken vatandaşlarımızın ehliyetleri tercüme edilmelidir. Böylece araba kullanmaya yetkin olduklarını gittikleri ülkede gösterebileceklerdir. Bu sebeple yapılan ehliyet çevirisi ya da sürücü belgesi tercümesi hizmeti Lcn Tercüme tarafından uzman tercüman ekipleri ile yapılmaktadır.
Firmamız %100 müşteri memnuniyeti ile tüm resmi belge tercümelerinde hizmet vermektedir.
Kimlik Belgesi Tercümesi
Yeminli Kimlik Belgesi Tercümesi
Bir ülkeye aidiyetinizi gösteren özel kamu kurum ve kuruluşlarında sizden istenen nüfus cüzdanı çevirisi, yurtdışında birçok kamu kurum ve kuruluşlarında pasaportunuzun çevirisini de sizden istenebilir. Tecrübeli, güvenilir ve sağlıklı bir tercüme için çevrilecek dili tam olarak bilen, o millete ait kültürü de tanıyan kişilerle çalışmak gerekmektedir.
Çeşitli nedenlerden dolayı yurtdışı işleriniz olabilir. Kimliklerinizin çevirisi gerekiyor olabilir. Kaliteli, doğru ve güvenilir kimlik çevirisi için hizmetinizde olan firmamız ve profesyonel ekibimizle sizlere hizmet vermekteyiz.
Kaliteli hizmet anlayışını ön planda tutan, öncelikle müşteri memnuniyeti prensibini benimseyen firmamız, Şişli Cumhuriyeti içerisinde devlet kurumları tarafından sizlerden talep edilen bu resmi belgeyi sizler için hazırlamaktadır. Uygun fiyat anlayışımızla kimlik tercümesi işlerinizde sizlerin yanındayız.
Nüfus cüzdanı tercümesi işlerinizi birebir yapmaktayız. İşlevsel bir çevirinin yapılabilmesi için çevirisi yapılacak dilin milletinin kültürünün, dilinin iyi bilinmesi gerekir ki sağlıklı ve anlaşılabilir bir çeviri olsun. Yeminli ye Çevrilecek belge resmi bir evrak olunca haliyle dilin iyi bilinmesi gerekmektedir. Yeminli Çeviriyi yapacak kişi belgeyi, belgenin gideceği ülkenin kültürüne göre uyumlaştırmalıdır. Çünkü Yeminli çevirinin amacı budur, yani resmi belgenin anlaşılması ve işleme koyulabilmesidir önemli olan.
Firmamız tecrübesi ile sizler için, olası sıkıntılara mahal vermeden, yaptığımız resmi belge tercümesi ile alakalı devirdiğimiz bu hizmet ile işlerinizi en hızlı şekilde tamamlamaktadır. Gittiğiniz ülkede sorun yaşamamanız için doğru adrestesiniz. Hazırladığımız Nüfus cüzdanı belgesi sayesinde işlerinizi kolaylıkla halledeceksiniz.
Nüfus Cüzdanı Tercüme Hizmetleri
Yeminli Nüfus Cüzdanı Tercüme Hizmetleri
Bir devletin egemenliği altında yaşayan kişilere devletçe verilen kişisel durumlarını gösteren resmi belgeye nüfus cüzdanı denir.
Başvuru yapacağınız kamu ve özel kurumlarda o ülkenin dilinde Nüfus cüzdanı tercümesi istenebilir. Kaliteli hizmet anlayışını ön planda tutan, öncelikle müşteri memnuniyeti prensibini benimseyen firmamız, O ülke içerisinde resmi kurumları tarafından sizlerden talep edilen bu resmi belgeyi sizler için hazırlamaktadır.
Uygun fiyat anlayışımızla kimlik Yeminli tercümesi işlerinizde sizlerin yanındayız. Bu durumlarda en uygun fiyatlarla Lcn Tercüme Bürosuna gelerek size en hızlı şekilde nüfus cüzdanı Yeminli tercümenizi teslim edebiliriz. Genellikle nüfus cüzdanı Yeminli çevirisi vize işlemleri için, okul için ve iş için yapılmaktadır.
Nüfus cüzdanı Yeminli tercümesi yapılırken yeminli tercüme bürosu (Lcn Yeminli tercüme Bürosu) ndan yapılmalıdır. Çünkü yapılacak nüfus cüzdanı Yeminli tercümesi vereceğiniz resmi kurum ancak bu şekilde kabul eder.
Nüfuz cüzdanı Yeminli tercümesi yeminli tercümesi onayı olduktan sonra bazı makamlar noter tasdik işlemi de istemektedir. Noter tasdik işlemini bizim anlaşmalı olduğumuz noterlerde noter tasdik işlemini notere ek bir ücret ödeyerek yapabilirsiniz.
Evlilik Cüzdanı Tercümesi
Yeminli Hatasız Evlilik Cüzdanı Tercümesi
Pek çok hukuki anlamda geçerliliği olan ve talep edilen aile cüzdanı bazen yabancı kurumlara da verilebilmektedir. Ancak kendi dilinizde olan cüzdanınız bu kurumlar için bir anlam ifade etmeyecektir. Dolayısı ile ihtiyacınız olan şey içinde yer alan bilgilerin eksiksiz, hatasız ve tam anlamı ile Yeminli tercüme edilmesidir. Firmamız, bünyesinde barındırdığı Yeminli yeminli tercümanlar ile bu ihtiyacınıza oldukça kısa sürede yanıt vermektedir. Artık vize başvuruları, pasaport alma süreci, ortak banka hesap işlemleri ve diğer birçok konuda gerekli Yeminli tercüme katkısını alabilirsiniz.
Yeminli ve Noter Tasdikli Tercüme
Yeminli Yeminli ve Noter Tasdikli Tercüme
Genel olarak gerek duyulan Yeminli olmak üzere, dünya genelinde konuşulan pek çok dil içinde tamamen dört dörtlük bir çeviriye imza atacağımız müjdesini vermek isteriz. Üstelik evlilik cüzdanı tercüme sürecini yeminli, bununla da yetinmeyip talep ederseniz noter onaylı şekilde yapabildiğimizi de söylemeliyiz. Bu döneme kadar yapmış olduğumuz sayısız iş ve bünyemizde bulunan müşteri portföyümüz ne denli doğru bir seçim yapmış olacağınızın da ispatı niteliğindedir. Artık her gerektiğinde yetkililere verebileceğiniz sorunsuz bir Yeminli tercümeyi elinizin altında bulundurmak istediğinizde bunu bizimle hemen başarabileceğinizi de unutmamalısınız.
ilinde Kaşeli Çeviri Hizmetinin Tek Adresiyiz
Yeminli Kaşeli Çeviri Hizmetinin Tek Adresiyiz
Konsolosluklara yapacağınız bazı başvurularda yetkililerin sadece Yeminli tercüme edilmiş evlenme cüzdanı kabul edip etmediğini de öğrenmelisiniz. Tüm bu işlemlerin profesyonel olarak yapıldığını kabul etmeleri için altında kaşe bulunan evraklara önem verdiklerini de yeri gelmişken söylemeliyiz. Bilgilerinizi hiç bir şekilde üçüncü bir şahıs ile paylaşmayan, tüm süreci gizlilik prensipleri ile yerine getiren adresimiz, aynı zamanda Yeminli tercümeücretleri noktasında da sizi mutlu etmeyi başaracaktır. Yıl boyu en uygun fiyat teklifleri ile gerek duyulan Yeminli çeviri işlerinizi 3 kontrollü aşama ile yapmakta ve tek bir hata olmadan sizlere tam da zamanında teslim etmekteyiz.
Buna benzer daha birçok resmi belgelerinizde Lcn Tercüme olarak Noter ve Adli yeminli geniş tercüman kadromuzla 10 yılın vermiş olduğu deneyim ve tecrübeyle siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Resmi evrak Yeminli çevirisitercüme hizmeti vermekteyiz.
Tercüme edilecek belgelerinizi info@lcntercume.com adresine mail gönderebilir veya sayfamızdan bize ulaştırabilirsiniz.
Yeminli Çeviri Hizmeti
Yeminli Yeminli Çeviri Hizmeti
Lcn Tercüme 10 yıllık deneyimi ve uzman tercüman kadrosu ile kaliteli ve hızlı bir şekilde Yeminli yeminli çeviri hizmeti vermektedir.
Yeminli Yeminli Çeviri diğer bir adıyla resmi, yasal ya da onaylı tercümeŞişli Noterler Birliğine bağlı herhangi bir noterde yemin ederek Yeminli yeminli tercüman olmuş bir Yeminli tercüman tarafından Yeminli tercüme edilmiş, kaşelenmiş ve imzalanmış evrakların Yeminli çevirisine denir. Bu Yeminli tercümeler Şişli’ de tüm resmi makamlar tarafından olmasa da bazı resmi kuruluşlar tarafından kabul edilmektedir. Bazı kuruluşlar ise artı olarak noter tasdikli çeviri ve apostil tasdikli çeviri istemektedir.
Yeminli Diploma yeminli çevirisi, Yeminli transkript yeminli çevirisiYeminli sağlık raporu çevirisiYeminli pasaport çevirisiYeminli vekaletname çevirisiYeminli ihale belgeleri vb. resmi belgeler için yeminli çeviri hizmeti sunmaktayız.
Yeminli Yeminli Çeviri Formatı Nasıl Olmalıdır?
Yeminli Yeminli tercüme yapılan belgenin, Yeminli yeminli tercümanın mühür ve imzasını taşıması zorunludur.
Yeminli Yeminli çevirisi yapılan evrakta bulunan imza ve mühürde: Yeminli Yeminli tercümanın adı ve soyadı, Yeminli tercümenin kaynak dilden hedef dile gerçek ve doğru bir şekilde aslına uygun olarak yapıldığına dair beyan, yer, tarih, adres ve telefon numarası olmalıdır.
Yeminli Tercüme Bürosu
Tercüme Bürosu
Tapu Tercüme 
Ticaret Odası Tercüme
Hastane Tercüme 
Adliye Tercüme 
Cezaevi Tercüme
Konsolosluk Tercüme
Havalimanı Tercüme
Tercüme Büroları
Yeminli Tercüman
Tercüman
Web Sitesi Tercüme
Karakol Tercüme
Noter Yeminli Tercüme
Adli Yeminli Tercüme Bürosu
Hukuki Tercüme
Teknik Tercüme 
Tıbbi Tercüme
En Yakın Tercüme Bürosu
Tapu Müdürlüğü
Noterlikler
Cezaevleri
Tercüme Büroları
Hangi Durumlarda Yeminli Yeminli Çeviriye İhtiyaç Vardır?
Eğer bir belge yabancı dilde yazılmış, hazırlanmış ve kaymakamlıkvalilik, üniversite, mahkeme yada noter gibi resmi bir makama sunulacak ise asıl metinden yeminli Yeminli tercüman tarafından Yeminli yeminli tercüme edilmesi gerekmektedir. Bu durumda da Yeminli yeminli tercümana ihtiyaç vardır.
Diğer bir taraftan Yeminli yeminli tercüme, Yeminli tercümesi yapılan bilginin doğruluğunun garantisi olarak da kullanılmaktadır. Çünkü Yeminli yeminli tercümede Yeminli yeminli tercüman kaşe ve imzası ile Yeminli çevirinin sorumluluğunu almaktadır.
Yeminli Yeminli tercüman genellikle ne tür belgeleri tercüme eder?
Birçok kuruluş kendisine sunulan yabancı dildeki evraklar için Yeminli yeminli tercüme istemektedir. Örneğin, yabancı bir üniversitenin eğitim bakanlığından almış olduğunuz üniversite diplomasının denkliği onaylanması geçerliliği için Yeminli yeminli tercüme gerekmektedir. Eğitim hayatınızı yurt dışında bir üniversitede devam ettirecekseniz üniversite sizde ders notları ve saatlerini gösteren transkriptin Yeminli yeminli tercümesini isteyebilir. Yurt dışında evlenmek istediğinizde doğum belgenizin, evlenme, ehliyet belgenizin Yeminli yeminli tercümesi istenebilir. Bunların yanında iş dünyasında birçok durumlarda Yeminli yeminli tercüme gerekmektedir. Örneğin şirketin yurt dışı ticari ilişkilerinde, ticari sicil gazetesi, oda kayıt belgesi, ortaklık yapısı ortaklık belgesi, devlete vergi borcu yoktur yazısı,şirket kuruluş belgesi gibi evrakların Yeminli yeminli tercümelerine ihtiyaç duyulmaktadır.
Lcn Çeviri Ofisi Noter Tasdikli Tercüme
Lcn Çeviri Ofisi Noter Tasdikli Tercüme
Firmamız 52 resmi dilde, alanında uzman tercüman kadrosu ile kaliteli ve güvenilir noter tasdikli tercüme hizmeti vermektedir.
Lcn Tercüme on yıllık çalışma hayatında yüzlerce uluslararası ve ulusal ünlü marka ile iş ortaklığı yapmış, binlerce müşteriye başarılı bir şekilde noter tasdikli Yeminli çeviri hizmeti vermiş, sektörün lider tercüme firmalarından biridir. Firmamız kurumsal müşterilerine ve eğitim-öğretim üyelerine ucuz Yeminli tercüme, acil Yeminli çeviri, hızlı teslimat, sigortalı Yeminli tercüme gibi avantajlarla noter onaylı Yeminli tercüme hizmeti vermektedir. Güvenilirliğimizi, kalitemizi ve hızımızı, sahip olduğumuz tecrübelere ve alnında uzman çevirmen kadromuza borçluyuz.
Noter Tasdikli Çeviri Nedir
Yeminli Noter Tasdikli Çeviri Nedir?
Resmi makamlara sunulmak üzere belgelerinizi, resmi işlem hükmü taşıyan bütün evraklarınızı alanında yemin zaptı bulunan uzman Yeminli mütercim tercümanların Yeminli tercüme edilip, noter tarafından onaylanmasına noter tasdikli tercüme adı verilir.
Noter tasdikli tercümeler, Yeminli yeminli tercümanlar tarafından Yeminli tercüme edilmiş belgelerin noterler tarafından onaylanmasıdır. Bu sayede Yeminli tercüme edilmiş belge de, içerik de ya da sözlü beyanlarda yanlışlık yapılmadığı kanıtlanmış olur. Noter tasdikli Yeminli tercümeler hem Yeminli tercüme yaptıran tarafın hem de Yeminli tercüme edilmiş belgelere ihtiyaç duyan tarafın güvenliğini sağlamaktadır.
Noter tasdikli Yeminli tercüme hizmeti ile noter hizmeti oldukça sık karıştırılmaktadır. Noter tercümesi, noterin sözlerinin ya da belgelerinin müşteriye Yeminli tercüme edilmesi anlamına gelmektedir. Noter çevirisi hizmeti hakkında daha fazla bilgi almak için ilgili içeriğimizi inceleyebilirsiniz.
Noter Onaylı Çeviri Hizmetleri
Yeminli Noter Onaylı Çeviri Hizmetleri
Lcn Tercüme Ofisi, Nüfus cüzdanı, evlilik cüzdanı, boşanma evrakları, evlat edinme, uyruk değiştirme gibi işlemleriniz için noter onaylı çeviri hizmeti vermektedir. Noter için gerekli tüm evraklar tarafımızdan hazırlanır. Hazırlanan evraklarınızı ofislerimizden alabilir yada kargo ile tarafınıza gönderebilmekteyiz. Noter tasdiki ve çeviri işlemi birbirlerinden farklı işlem olduğu için, fiyatları farklıdır.. Tüm şahsi ve kurumsal işlemleriniz gizlilik ilkesi çerçevesinde yapılmaktadır. Tüm belge ve bilgilerinizin korunmasından sonsuz güven vermekteyiz. Yeminli Çeviri yapacak olan tercümanın belgenin anlam bütünlüğüne uygun bir Yeminli çeviri yapması gerekmektedir.
Noter Tasdikli Tercüme İşlemleri
Yeminli Noter Tasdikli Tercüme İşlemleri
Noter onaylı Yeminli tercüme yapan Yeminli yeminli tercümanın yemin zaptı bulunan noter tarafından onaylanması gerekir. Hazırlanan belgeler 2 şer nüsha hazırlanır ve notere götürülür. Noter onayı yaptırılır. Noter onayı yapıldıktan sonra bir nüsha onayı yaptıran kişiye verir. Çeviri büroları aynı zamanda tercüme bürosu olarak da anılmaktadır.



400
US
UNITED STATES
Including Puerto Rico
660
AF
AFGHANISTAN
4
DE
GERMANY
Including the island of Heligoland; excluding the territory of Büsingen
832
UM
US MINOR OUTLYING ISLANDS
Including Baker Island, Howland Island, Jarvis Island, Johnston Atoll, Kingman Reef, Midway Islands, Navassa Island, Palmyra Atoll and Wake Island
830
AS
AMERICAN SAMOA
457
AMERICAN VIGIN ISLANDS
43
AD
ANDORRA
330
AO
ANGOLA
Including Cabinda
446
AI
ANGUİLLA
891
AQ
ANTARCTICA
Territory south of 60 deg. South latitude; not including the French Southern Territories(TF); Bouvet Island (BV), South Georgia and South Sandwich Islands (GS)
459
AG
ANTIGUA-BARBUDA
528
AR
ARGENTINA
70
AL
ALBANIA
474
AW
ARUBA
800
AU
AUSTRALIA
38
AT
AUSTRIA
78
AZ
AZERBAIJAN
453
BS
BAHAMAS
640
BH
BAHRAIN
666
BD
BANGLADESH
469
BB
BARBADOS
626
TL
TIMOR-LESTE
17
BE
BELGIUM
421
BZ
BELIZE
284
BJ
BENIN
413
BM
BERMUDA
73
BY
BELARUS
Often referred to as Belorussia
675
BT
BHUTAN
647
AE
UNITED ARAB EMIRATES
AbuDabi,Ajman, Dubai,Fujairah, Ras al Kaimah, Sharjah and Ummal Qaiwain
516
BO
BOLIVIA
93
BA
BOSNIA  & HERZEGOVINA
391
BW
BOTSWANA
892
BV
BOUVET ISLAND
508
BR
BRAZIL
703
BN
BRUNEI DARRUSSALAM
Often referred to as Brunei
68
BG
BULGARIA
236
BF
BURKINA FASO
676
MM
MYANMAR
Often referred to as Burma
328
BI
BURUNDI
247
CV
CAPE VERDE
463
KY
CAYMAN ISLANDS
44
GI
GIBRALTAR
21
XC
CEUTA
208
DZ
ALGERIA
338
DJ
DJIBOUTI
833
CC
COCOS ISLANDS
837
CK
COOK ISLAND
244
TD
CHAD
61
CZ
CZECH REPUBLIC
720
CN
CHINA, PEOPLE’S REPUBLIC OF
8
DK
DENMARK
456
DO
DOMINICAN REPUBLIC
460
DM
DOMINICA
500
EC
ECUADOR
Including the Galapagos Islands
310
GQ
EQUATORIAL GUINEA
428
SV
EL SALVADOR
700
ID
INDONESIA
336
ER
ERITREA
77
AM
ARMENIA
53
EE
ESTONIA
334
ET
ETHIOPIA
529
FK
FALKLAND ISLANDS
41
FO
FAROE ISLANDS
204
MA
MOROCCO
815
FJ
FIJI
272
CI
CÔTE d’IVORIE
Often referred to as Ivory Coast
708
PH
PHILIPPINES
32
FI
FINLAND
Including the Aland Islands
1
FR
FRANCE
Including Monaco and the French overseas departments (French Guiana, Guadeloupe, Martinique and Réunion)
894
TF
FRENCH SOUTHERN TERRITORIES
Including Kerguélen Islands, Amsterdam Island, Saint-Paul Island, Crozet Archipelago
822
PF
FRENCH POLYNESIA
Marquesas Islands, Society Islands(including Tahiti), Tuamotu Islands, Gambier Islands and Austral Islands. Also Clipperton Island
314
GA
GABON
252
GM
GAMBIA
276
GH
GHANA
260
GN
GUINEA
257
GW
GUINEA-BISSAU
473
GD
GRENADA
Including Southern Grenadines
406
GL
GREENLAND
831
GU
GUAM
416
GT
GUATEMALA
488
GY
GUYANA
388
ZA
SOUTH AFRİCA REPUBLIC
893
GS
SOUTH GEORGIA & SOUTH SANDWICH ISLANDS
728
KR
KOREA, REPUBLIC OF
Often referref to as South Korea
76
GE
GEORGIA
452
HT
HAITI
835
HM
HEARD ISLAND & Mc DONALD ISLAND
92
HR
CROATIA
664
IN
INDIA
3
NL
NETHERLANDS
478
AN
NETHERLANDS ANTİLLES
Bonaire, Curaçao, Saba, St.Eustatius and southern part of St Martin
424
HN
HONDURAS
Including Swan Islands
740
HK
HONG KONG
Hong Kong Special Administrative Region of the People’s Republic of China
612
IQ
IRAQ
357
IO
BRITISH INDIAN OCEAN TERRITORY
Chagos archipelago
468
VG
BRITISH VIRGIN ISLANDS
6
GB
UNITED KINGDOM
Great Britain, Northern Ireland, Channel Islands and Isle of Man
616
IR
IRAN
7
IE
IRELAND
11
ES
SPAIN
Including the Balearic Islands and the Canary Islands; excluding Ceuta and Melilla
624
IL
ISRAEL
30
SE
SWEDEN
39
CH
SWITZERLAND
Including the German territory of Büsingen and the Italian municipality of Campione d’Italia
625
PS
OCCUPIED PALESTINIAN TERRITORY
West Bank (including East Jerusalem) and Gaza Strip
5
IT
ITALY
Including Livigno; excluding the municipality of Campione d’Italia
24
IS
ICELAND
464
JM
JAMAICA
732
JP
JAPAN
696
KH
CAMBODIA
302
CM
CAMEROON
404
CA
CANADA
97
ME
MONTENEGRO
644
QA
QATAR
79
KZ
KAZAKHISTAN
346
KE
KENYA
600
CY
CYPRUS
83
KG
KYRGYZSTAN
812
KI
KIRIBATI
480
CO
COLOMBIA
375
KM
COMOROS
Anjouan, Grande Comore and Mohéli
318
CG
CONGO
322
CD
DEMOCRATIC REPUBLIC OF CONGO
Formerly Zaire
95
XK
KOSOVO
As defined by United Nations Security Council Resolution 1244 of 10 June 1999
436
CR
COSTA RICA
834
CX
CHRISTMAS ISLANDS
636
KW
KUWAIT
724
KP
KOREA, DEMOCRATIC PEOPLE’S REPUBLIC OF
Often referred to as North Korea
820
MP
NORTH MARIANA ISLANDS
448
CU
CUBA
684
LA
LAO PEOPLE’S DEMOCRATIC REPUBLIC
Often referred to as Laos
395
LS
LESOTHO
54
LV
LATVIA
37
LI
LIECHTENSTEIN
268
LR
LIBERIA
216
LY
LIBYAN ARAB JAMAHIRIYA
Often referred to as Libya
55
LT
LITHUANIA
604
LB
LEBANON
18
LU
LUXEMBOURG
64
HU
HUNGARY
370
MG
MADAGASCAR
743
MO
MACAO
Special Administrative Region of the People’s Republic of China
96
MK
MACEDONIA
386
MW
MALAWI
667
MV
MALDIVES
701
MY
MALAYSIA
Peninsular Malaysia and Eastern Malaysia (Labuan, Sabah and Sarawak)
232
ML
MALI
46
MT
MALTA
Including Gozo and Comino
824
MH
MASHALL ISLANDS
462
MARTINIQUE
373
MU
MAURITIUS
Mauritius, Rodrigues Island, Agalega Islands and Cargados Carajos Shoals (St. Brandon Islands)
377
YT
MAYOTTE
Grande-Terre and Pamandzi
412
MX
MEXICO
23
XL
MELİLLA
Including Penon de Vélez de la Gomera, Penon de Alhucemas and Chafarinas Islands
220
EG
EGYPT
823
FM
MICRONESIA, FEDERATED STATES of
Chuuk, Kosrae, Pohnpei and Yap
716
MN
MONGOLIA
74
MD
MOLDOVA, REPUBLIC OF
470
MS
MONTSERRAT
228
MR
MAURITANIA
366
MZ
MOZAMBIQUE
389
NA
NAMIBIA
803
NR
NAURU
672
NP
NEPAL
838
NU
NIUE ISLAND
240
NE
NIGER
288
NG
NIGERIA
432
NI
NICARAGUA
Including Corn Islands
836
NF
NORFOLK ISLAND
28
NO
NORWAY
Including Svalbard Archipelago and Jan Mayen Island
306
CF
CENTRAL AFRICAN REPUBLIC
81
UZ
UZBEKISTAN
662
PK
PAKISTAN
825
PW
PALAU
442
PA
PANAMA
Including former Canal Zone
801
PG
PAPUA NEW GUINEA
Easter part of New Guinea; Bismarck Archipelago (including New Britain, New Ireland, Lavogai(New Hanover) and Admiralty Islands); Northern Solomon Islands (Bougainville and Buka); Trobriand Islands, Woodlark Islands; d’Entrecasteaux Islands and Lousiade Archipelago.
520
PY
PARAGUAY
504
PE
PERU
813
PN
PITCAIRN
Including the Ducie, Henderson and Oeno Islands
60
PL
POLAND
10
PT
PORTUGAL
Including Azores and Maderia
66
RO
ROMANIA
324
RW
RWANDA
75
RU
RUSSIAN FEDERATION
Often referred to as Russia
819
WS
SAMOA
Formerly known as Western Samoa
47
SM
SAN MARINO
311
ST
SAO TOME & PRINCIPE
248
SN
SENEGAL
355
SC
SEYCHELLES
Mahé Island, Praslin Island, La Digue, Frégate and Slhouette; Amirante Islands (including Desroches, Alphonse, Platte and Coetivy); Farquhar Islands(including Providence); Aldabra Islands and Cosmoledo Islands.
98
XS
SERBIA
264
SL
SIERRA LEONE
706
SG
SINGAPORE
63
SK
SLOVAKIA
91
SI
SLOVENIA
806
SB
SOLOMON ISLANDS
342
SO
SOMALIA
669
LK
SRI LANKA
329
SH
SAINT HELENA
Including Ascension Island and Tristan da Cunha Islands
449
KN
SAINT KITTS & NEVIS
408
PM
ST. PIERRE & MIQUELON
465
LC
ST. LUCIA
467
ST. VINCENT & GRENADINES
224
SD
SUDAN
492
SR
SURINAME
608
SY
SYRIA ARAB REPUBLIC
Often referred to as Syria
632
SA
SAUDI ARABIA
393
SZ
SWAZILAND
512
CL
CHILE
82
TJ
TAJIKISTAN
352
TZ
TANZANIA, UNITED REPUBLIC OF,
Pemba, Zanzibar Island and Tanganyika
680
TH
THAILAND
736
TW
TAIWAN
Separate customs territory of Taiwan, Penghu, Kinmen and Matsu
280
TG
TOGO
839
TK
TOKELAU
817
TO
TONGA
472
TT
TRINIDAD & TOBAGO
212
TN
TUNISIA
454
TC
TURKS & CAICOS ISLANDS
807
TV
TUVALU
80
TM
TURKMENISTAN
350
UG
UGANDA
72
UA
UKRAINE
649
OM
OMAN
524
UY
URUGUAY
628
JO
JORDAN
816
VU
VANUATU
45
HOLY SEE
484
VE
VENEZUELA
690
VN
VIET-NAM
811
WF
WALLIS & FUTUNA
Including Alofi Island
653
YE
YEMEN
Formerly North Yemen and South Yemen
809
NC
NEW CALEDONIA
Including Loyalty Islands (Lifou, Maré and Ouvéa)
804
NZ
NEW ZEALAND
Excluding Ross Dependency (Antarctica)
814
NEW ZEALAND OCEAN..
9
GR
GREECE
378
ZM
ZAMBIA






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ÜLKE PASAPORTLARI

A.B.D. PASAPORT TERCÜMESİ AFGANİSTAN PASAPORT TERCÜMESİ ALMANYA PASAPORT TERCÜMESİ AMERİKA KÜÇÜK OUT. ADALARI PASAPORT TERCÜMESİ AMERİKAN SAMOA PASAPORT TERCÜMESİ AMERİKAN VİRGİN ADALARI PASAPORT TERCÜMESİ ANDORRA PASAPORT TERCÜMESİ ANGOLA PASAPORT TERCÜMESİ ANGUİLLA PASAPORT TERCÜMESİ ANTARTİKA PASAPORT TERCÜMESİ ANTİGUA-BARBUDA  PASAPORT TERCÜMESİ ARJANTİN PASAPORT TERCÜMESİ ARNAVUTLUK  PASAPORT TERCÜMESİ ARUBA PASAPORT TERCÜMESİ AVUSTRALYA PASAPORT TERCÜMESİ AVUSTURYA  PASAPORT TERCÜMESİ AZERBAYCAN-NAHÇ. PASAPORT TERCÜMESİ BAHAMALAR PASAPORT TERCÜMESİ BAHREYN PASAPORT TERCÜMESİ BANGLADEŞ  PASAPORT TERCÜMESİ BARBADOS  PASAPORT TERCÜMESİ BATI TİMOR PASAPORT TERCÜMESİ BELÇİKA  PASAPORT TERCÜMESİ

Pasaport Tercüme

Pasaport Tercüme  Türkiyede noter işlmelerinde mutlaka yabancı vatandaşların yapması gereken tercümedir.  İngilizce Pasaport Tercüme , Arapça Pasaport Tercüme , Farsça Pasaport tercüme , Almanca Pasaport Tercüme , Rusça Pasaport Tercüme , Çince Pasaport Tercüme , Japonca Pasaport Tercüme , Fransızca Pasaport Tercüme , İtalyanca Pasaport Tercüme , Yunanca Pasaport Tercüme , Romence Pasaport Tercüme , İspanyolca Pasaport Tercüme , Portekizce Pasaport Tercüme ve yeminli tercüme noter ve tercüme firmalarının nasıl birlikte çalışması gerektiğini gösteren bir süreçtir.

LCN TERCÜME

Bilirkişi Raporu Noter Yeminli Tercüme ve Çeviri  işlemleriniz tüm dillerde  noter yeminli tercüman larımız tarafından titiz ve hızlı şekilde uygun fiyatlarda yapılır. Bilişim Alanındaki Noter Yeminli Tercüme ve Çeviri  işlemleriniz tüm dillerde  noter yeminli tercüman larımız tarafından titiz ve hızlı şekilde uygun fiyatlarda yapılır. Biyoloji Konulu Noter Yeminli Tercüme ve Çeviri  işlemleriniz tüm dillerde  noter yeminli tercüman larımız tarafından titiz ve hızlı şekilde uygun fiyatlarda yapılır. Boşanma Kararı Noter Yeminli Tercüme ve Çeviri   işlemleriniz tüm dillerde  noter yeminli tercüman larımız tarafından titiz ve hızlı şekilde uygun fiyatlarda yapılır. Branş Metinleri Noter Yeminli Tercüme ve Çeviri  işlemleriniz tüm dillerde  noter yeminli tercüman larımız tarafından titiz ve hızlı şekilde uygun fiyatlarda yapılır. Broşürlerin Noter Yeminli Tercüme ve Çeviri  işlemleriniz tüm dillerde  noter yeminli tercüman larımız tarafından titiz ve hızlı şekilde uyg